NBA

Γιούτα Τζαζ: Αγεφύρωτο το χάσμα για Μίτσελ και Γκομπέρ

Γιούτα Τζαζ: Αγεφύρωτο το χάσμα για Μίτσελ και Γκομπέρ
AP Photo/Chris Nicoll AP PHOTO/CHRIS NICOLL

Δεν μπορούν να επαναφέρουν το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας τους οι παράγοντες των Γιούτα Τζαζ, καθώς Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρουντί Γκομπέρ συνεχίζουν να κρατούν μούτρα ο ένας στον άλλο.

Εχει περάσει ένας μήνας από το βράδυ της 11ης Μαρτίου , από το βράδυ που ο Ρουντί Γκομπέρ βρέθηκε θετικός σε εξέταση για τον κορονοϊό , από το βράδυ που το ΝΒΑ διέκοψε το πρόγραμμά του και στη συνέχεια έβαλε ολικό λουκέτο στη Λίγκα. Έχει περάσει ένας μήνας και φαίνεται πως η κατάσταση στους Τζαζ δεν έχει εξομαλυνθεί, με το Athletic να υποστηρίζει πως η σχέση του Γάλλου σέντερ με τον σταρ της ομάδας της Γιούτα, Ντόνοβαν Μίτσελ, παραμένει άσχημη και πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες που ακολούθησαν την αποκάλυψη για την ασθένεια του Γκομπέρ είχε γίνει γνωστός ο ενευρισμός του Μίτσελ για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν ο σέντερ των Τζαζ στα αποδυτήρια. Ένα μήνα μετά οι παράγοντες του οργανισμού και ο head coach Κουίν Σνάιντερ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να υπάρξει ξανά καλό κλίμα, ωστόσο φαίνεται πως ούτε ο ένας, ούτε ο αλλος εχουν τη διάθεση για να συζητήσουν και να αφήσουν στο παρελθόν όσα έγιναν στις αρχές Μαρτίου στη διάρκεια της περιοδείας της ομάδας.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι Τζαζ σε περίπτωση που ούτε ο Μίτσελ θέλει να μιλήσει με τον Γκομπέρ, ούτε ο Γάλλος να απολογηθεί ξανά στον νεαρό γκαρντ. Με δεδομένο ότι ο Γάλλος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο (είχε υπογράψει τετραετές αξίας 102 εκατομμυρίων δολαρίων) και με επίσης δεδομένο ότι το καλοκαίρι του 2020 μπορεί να υπογράψει πρόωρη supermax επέκταση, θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τις προθέσεις της ομάδας που βλέπει μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα στους δύο σημαντικότερους αθλητές της και ίσως ψάξει ένα καλό trade για τον Γκομπέρ ώστε να προχωρήσει με περισσότερη ηρεμία στην επόμενη μέρα.

Αν θεωρήσουμε ότι το ΝΒΑ δεν θα επανεκκινήσει σύντομα και ίσως όχι πριν από τις αρχές Ιουνίου, τότε υπάρχουν αρκετές εβδομάδες ώστε στο Σολτ Λέικ Σίτι να συνεχίσουν την προσπάθεια της γεφύρωσης αυτού του χάσματος που προέκυψε από την αφέλεια του Ρουντί Γκομπέρ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ