NBA

Γιόκιτς: "Όταν σούταρε ο Ντέιβις, ένιωσα ότι θα ευστοχήσει"

Γιόκιτς: "Όταν σούταρε ο Ντέιβις, ένιωσα ότι θα ευστοχήσει"
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Ο Νίκολα Γιόκιτς δήλωσε ότι κατάλαβε αμέσως από την την στιγμή που ο Άντονι Ντέιβις επιχείρησε το τελευταίο σουτ των Λέικερς ότι θα μπει μέσα.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν συγκλονιστικός στο Game 2 των Νάγκετς με τους Λέικερς, έχοντας 30 πόντους και 9 ασίστ. Στο τέλος όμως είδε τους Λέικερς να παίρνουν τη νίκη με 105-103 χάρη στο buzzer-beater του Άντονι Ντέβις. Ένα σουτ που ο Σέρβος κατάλαβε αμέσως ότι θα είναι εύστοχο την στιγμή που η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ντέιβις.

Μιλώντας για την τελευταία φάση, ο Γιόκιτς περιέγραψε αρχικά τι έγινε, όταν καιο Μέισον Πλάμλι μπερδεύτηκε με τον Τζεράμι Γκραντ και άφησαν ελεύθερο τον Ντέιβις: " Υπήρξε μία μικρή ασυνεννοησία στην τελευταία φάση. Ακόμα κι έτσι νομίζω πάντως ότι μπόρεσα να μαρκάρω καλά το σουτ. Ήμουν ακριβώς εκεί".

Στην συνέχεια πάντως ο Γιόκιτς τόνισε πως κατάλαβε αμέσως ότι το σουτ του Ντέιβις ήταν καλό: "Την στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του, το σουτ ήταν καλό. Ένιωσα οτι θα μπει μέσα. Οι σπουδαίοι παίκτες βάζουν σπουδαία σουτ".

Κλείνοντας, ο Γιόκιτς δήλωσε: "Είμαστε το αουτσάιντερ, σωστά; Για αυτό χρειάζεται να παλεύουμε. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 15, 16 πόντους. Θα μπορούσαμε να τα παρατήσουμε, αλλά απλώς θέλουμε να παλεύουμε. Ακόμα και αν η διαφορά ήταν στους 30 πόντους πρέπει να υπάρχει μάχη και προσπάθεια".

AP Photo/David J. Phillip

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ