NBA

Γιόκιτς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό, αλλά δεν πρόλαβε να πάει Ορλάντο

Γιόκιτς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό, αλλά δεν πρόλαβε να πάει Ορλάντο
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Ο Νίκολα Γιόκιτς ξεπέρασε τον κορονοϊό, ωστόσο δεν πρόλαβε να ταξιδέψει με τους Νάγκετς στο Ορλάντο.

Ο Νίκολα Γιόκιτς υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού τα οποία βγήκαν αρνητικά, ξεπερνώντας τον κορονοϊό, από τον οποίο είχε προσβληθεί τέλη Ιουνίου. Δεν πρόλαβε όμως να ταξιδέψει με τους Νάγκετς στο Ορλάντο.

Με την ομάδα του Ντένβερ να μεταβαίνει χθες (7/7) στην περιοχή της Φλόριντα για να εισέλθει στην "φούσκα", ο Γιόκιτς δεν είχε αρκετό χρόνο για να ταξιδέψει μαζί της αφού περίμενε τα αποτελέσματα του τεστ. Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι κανένας άνθρωπος των Νάγκετς δεν έχει αποκαλύψει αν ο Γιόκιτς είναι στις ΗΠΑ ή στην Σερβία.

Βάσει του πρωτοκόλλου που ισχύει, ο Γιόκιτς έπρεπε να βγει αρνητικός σε δύο τεστ κορονοϊού στην Σερβία πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ και κατόπιν να βγει αρνητικός σε δύο τεστ στις ΗΠΑ πριν ενσωματωθεί στους Νάγκετς. Παρά το γεγονός όμως ότι έχει γίνει γνωστό ότι πλέον είναι υγιής, κανένας δεν επιβεβαιώνει το πού βρίσκεται.

Όπως και να έχει πάντως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Γιόκιτς αναμένεται να βρεθεί κάποια στιγμή στο Ορλάντο και να ενσωματωθεί στην αποστολή των Νάγκετς.

AP Photo/David J. Phillip

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ