NBA

Γιόκιτς: Έχει χάσει 11 κιλά από το ξεκίνημα της σεζόν!

Γιόκιτς: Έχει χάσει 11 κιλά από το ξεκίνημα της σεζόν!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι από το ξεκίνημα της σεζόν έχει χάσει 11 κιλά, κάτι που τον βοήθησε να βελτιώσει την απόδοσή του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς φημίζεται κυρίως για δύο πράγματα: Το πλούσιο ταλέντο του και το βάρος του, το οποίο ενίοτε ξεφεύγει. Αυτό συνέβη και φέτος, αφού μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας εμφανίστηκε υπέρβαρος στις προπονήσεις των Νάγκετς. Αυτό το πρόβλημα όμως εδώ και λίγο καιρό δεν ισχύει, αφού ο Σέρβος έχει αδυνατίσει. Το θέμα βέβαια είναι πόσα καλά έχει χάσει.

Ο Γιόκιτς λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την πορεία των Νάγκετς και την δική του βελτίωση μέσα στην σεζόν, όταν έκανε την αποκάλυψη: " Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν σούταρα καλά επειδή ήμουν και λίγο υπέρβαρος. Έχασα όμως πολύ βάρος και αισθάνομαι καλύτερα. Έχω χάσει κοντά στα 10-11 κιλά"!

Στην συνέχεια μάλιστα ο Γιόκιτς περιέγραψε αρκετά απλά το πώς έχασε τα κιλά: " Ο γυμναστής των Νάγκετς φρόντισε να μου φτιάξει ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και έχασα τα κιλά".

Για την ιστορία, ο Γιόκιτς ξεκίνησε την σεζόν έχοντας 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο τον Οκτώβριο και 15.8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μέσο όρο τον Νοέμβριο. Από τον Δεκέμβριο κι έπειτα ωστόσο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, φτάνοντας τον Φλεβάρη να έχει 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9.2 ασίστ μέσο όρο! Την φετινή σεζόν έχει 20.6 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ