NBA

Γιάννης για τις χαμένες βολές: "Δεν θα αλλάξω κάτι"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) celebrates after a dunk as Orlando Magic's Nikola Vucevic (9) looks back during the first half of an NBA basketball first round playoff game Saturday, Aug. 29, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) celebrates after a dunk as Orlando Magic's Nikola Vucevic (9) looks back during the first half of an NBA basketball first round playoff game Saturday, Aug. 29, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι το γεγονός ότι είχε μόλις 4/12 βολές στο Game 1 με τους Χιτ δεν πρόκειται να ταράξει την αυτοπεποίθησή του, ούτε θα τον υποχρεώσει να αλλάξει πράγματα στο σουτ του.

Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν στο Game 1 με τους Χιτ, γνωρίζοντας την ήττα με 105-114. Ο Γιάννης από την πλευρά του έμεινε στα ρηχά, έχοντας με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με την συζήτηση μετά τον αγώνα να αφορά (και) την αστοχία του στις βολές, αφού τελείωσε τον αγώνα με 4/12 βολές. Ο ίδιος ωστόσο δεν επηρεάζεται.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο Γιάννης ρωτήθηκε κάποια στιγμή για την αστοχία του και αν σκέφτεται να αλλάξει την ρουτίνα του, λέγοντας με ψυχραιμία: " Όχι. Απλώς κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω. Κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω και είτε ευστοχήσω είτε όχι, πάλι κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω πάλι".

Όταν μάλιστα τέθηκε θέμα αυτοπεποίθησης και αν αυτή έχει κλονιστεί, ο Γιάννης ήταν πάλι ξεκάθαρος: " Η αυτοπεποίθηση μου παραμένει ψηλά όλη την ώρα. Έτσι είμαι και αυτό δεν αλλάζει".

Κλείνοντας, δήλωσε σχετικά με το γεγονός ότι το Μιλγουόκι βρίσκεται πλέον πίσω στην σειρά με 0-1, όπως στον πρώτο γύρο με τους Μάτζικ: " Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Ήμασταν 0-1 με το Ορλάντο. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι με την Βοστώνη. Φέτος μπορεί να είναι διαφορετικά. Ίσως βρεθούμε και στο 0-2 φέτος.

Στο τέλος της ημέρας πρέπει να βγουμε για το Game 2. Κρίνεται η σεζόν μας, πρέπει να παίξουμε σκληρά, να βγούμε στο παρκέ να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε τα σωστά πράγματα".

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ