NBA

Γιάννης για την ήττα από τους Μάτζικ: "Δεν έπαιξαν πιο σκληρά, αλλά καλύτερα"

Γιάννης για την ήττα από τους Μάτζικ: "Δεν έπαιξαν πιο σκληρά, αλλά καλύτερα"
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μετά την ήττα από τους Μάτζικ ότι θεωρεί ότι το Ορλάντο δεν έπαιξε πιο δυνατά, αλλά απλώς... καλύτερα.

Η ήττα των Μπακς από τους Μάτζικ στο Game 1 της σειράς (110-122) έσκασε σαν... βόμβα στο ΝΒΑ, κυρίως λόγω και της άνεσης με την οποία επικράτησε το Ορλάντο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το ξέρει αυτό, αλλά προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος.

Ο "Greek Freak" μίλησε στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα και το κατά πόσο οι Μάτζικ έπαιξαν πιο σκληρά, φάνηκε να διαφωνεί, δείχνοντας ότι βλέπει διαφορετικά την κατάσταση. "Δεν έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς οι Μάτζικ, αλλά καλύτερα" δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει:

" Παίξαμε σκληρά όμως. Έβαλαν όμως τα σουτ, είχαν μομέντουμ, ενώ όταν επιστρέφαμε στο παιχνίδι τους στέλναμε στις βολές. Έπαιξαν καλύτερα. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά από ότι στο Game 1 ώστε αν παίξουν ακόμα καλύτερα να πάρουμε τη νίκη".

Στην συνέχεια ο Γιάννης παραδέχθηκε ότι το Μιλγουόκι πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερο στην συνέχεια, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι το Μιλγουόκι αισθάνεται ότι του λείπει το κοινό του, αφού οι αγώνες γίνονται στην "φούσκα" του Ορλάντο:

" Πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ στην συνέχεια. Να μπούμε επιθετικά, να πάρουμε τις σωστές επιλογές. Είναι δύσκολο χωρίς φιλάθλους, αφού αυτοί θας έδιναν ενέργεια και ώθηση. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια στην απόδοσή μας".

Κλείνοντας, ο Γιάννης τόνισε: " Πιστεύω ότι είχαμε καλή ενέργεια. Απλώς δεν ήταν αρκετό αυτή τη φορά. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και νίκησαν".

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ