NBA

Γιάννης για ΛεΜπρόν: "Απίστευτος, μας δείχνει τον δρόμο"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) passes the ball, during an NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) passes the ball, during an NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για το γεγονός ότι στα 35 του χρόνια παίζει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο, προσθέτοντας ότι θέλει και αυτός να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι κατά πολλούς τα δύο φαβορί για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Αυτό δεν εμπόδισε πάντως τον Γιάννη από το να αποθεώσει τον "Βασιλια" μετά το τέλος του αγώνα με τους Πέισερς ( νίκη με 119-100).

Με τον Γιάννη να απαντάει σε μία σειρά από ερωτήσεις, κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε τι πιστεύει για τον ΛεΜπρόν και το γεγονός ότι στα 35 του χρόνια είναι στην κουβέντα για το βραβείο του MVP, με τον σταρ των Μπακς να απαντάει:

"Είναι απίστευτος. Είναι 35 και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δείχνει τον δρόμο για εμάς. Πολλές φορές νομίζουμε ότι στα 35 μας χρόνια θα αποσυρθούμε. Το να βλέπει όμως κάποιος τον ΛεΜπρόν στα 35 του να παραμένει ένας από τους 3 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον κάνει να θέλει να φτάσει εκεί.

Εγώ θέλω να βρεθώ σε αυτό το σημείο κάποια μέρα. Θέλω κι εγώ να προσέξω το σώμα μου, να τρώω σωστά, να είμαι υγιής. Έχει ανοίξει τον δρόμο και ελπίζω να τον ακολουθήσουμε".

AP Photo/Thibault Camus

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ