NBA

Γιάννης για Κώστα Αντετοκούνμπο: "Το βράδυ που πανηγυρίσαμε γι' αυτόν"

Γιάννης για Κώστα Αντετοκούνμπο: "Το βράδυ που πανηγυρίσαμε γι' αυτόν"

Τα συναισθήματά του το βράδυ του ΝΒΑ Draft 2018, όταν ο αδελφός του έγινε επαγγελματίας, μοιράστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγες ώρες πριν το ματς με τους Μάβερικς του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Λίγες ώρες πριν οι Μπακς υποδεχθούν τους Μάβερικς (21:00, LIVE BLOG στο Sport24.gr), οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλγουόκι δημοσίευσαν ένα video που είχαν κρατήσει από το φθινόπωρο στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξηγεί τι συνέβη τη βραδιά του NBA Draft 2018, όταν η ομάδα του Ντάλας επέλεξε τον αδελφό του, Κώστα.

" Ήταν τρομερό το συναίσθημα. Ακούστε λοιπόν την ιστορία. Κοιμόμουν, ξυπνούσα, ξανακοιμόμουν στη διαδικασία του Draft. Κάπου στην 55η επιλογή, γύρισα στο κρεβάτι και λίγο μετά άκουσα τη μητέρα μου και τον Αλέξανδρο να πανηγυρίζουν. Μου είπαν ότι οι Σίξερς επέλεξαν τον Κώστα και τον πήρα τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια. Μου είπε πως ήταν στο μπάνιο και τελικά γύρισε στο μπάνιο! Είμαι ενθουσιασμένος για εκείνον. Πήρε την ευκαιρία του, δούλεψε σκληρά και θα συνεχίσει να γίνεται όλο και καλύτερος. Ο ουρανός είναι το ταβάνι του" είπε ο Γιάννης.

Αν όλα πάνε καλά, ίσως δούμε απόψε τα δύο αδέλφια αντιμέτωπα στο παρκέ του Fiserv Forum, μιας και οι Μάβερικς έχουν καλέσει τον Κώστα (βρίσκεται σε καθεστώς Two-Way contract) από την θυγατρική τους στην G-League.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ