ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Χυλόπιτα" σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after he dunked against the Phoenix Suns during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 23, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after he dunked against the Phoenix Suns during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 23, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps) AP

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι κάλεσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δουλέψει μαζί τους, όμως ο "Greek Freak" των Μιλγουόκι Μπακς αρνήθηκε και εξήγησε γιατί προτιμά να γυμνάζεται μόνος του.

Είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπουμε στη διάρκεια των offseasons πολλούς NBAers να δουλεύουν παρέα, να γυμνάζονται και να περνούν τον χρόνο τους σε κλειστά γήπεδα με πολλή κούραση, πολύ ιδρώτα και ατελείωτες ώρες προετοιμασίας. Υπάρχουν αρκετά "groups" που συνηθίζουμε να βλέπουμε τα καλοκαίρια, όπως η παρέα των ΛεΜπρόν Τζέιμς - Ντουέιν Γουέιντ - Κρις Πολ ή εκείνη των Ράσελ Γουέστμπρουκ - Πολ Τζωρτζ - Τζέιμς Χάρντεν, υπάρχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που αρνείται να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τους ανταγωνιστές του.

Ο "Greek Freak" των Μιλγουόκι Μπακς προτιμά είτε να δουλεύει μόνος, είτε να επισκέπτεται παλαίμαχους της Λίγκας, όπως έκανε για παράδειγμα με τον Κόμπι Μπράιαντ. Εξήγησε, μάλιστα, γιατί απέρριψε προτάσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Καρμέλο Άντονι τα τελευταία χρόνια: " Δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σου στην offseason και να σε αντιμετωπίσω σε αγώνες μετά από λίγους μήνες. Είναι περίεργο αυτό το συναίσθημα, δεν μπορώ να νιώσω άνετα. Πολλοί το κάνουν, εγώ όμως δεν μπορώ. Και δεν το θέλω. Δεν θέλω να γίνομαι φιλαράκι με τους αντιπάλους μου. Πιστεύω πως ο Κέβιν Ντουράντ πήρε πράγματα από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και στη συνέχεια τα χρησιμοποίησε εναντίον του. Δεν θέλω να το κάνει κάποιος αυτό σε εμένα".

Στην έκτη του σεζόν στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο έχει 26.8 πόντους με 65.2% στα δίποντα και 69.2% στις βολές, μαζί με 13 ριμπάουντ (10.4 αμυντικά - 2.6 επιθετικά), 6 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής σε 23 αγώνες, την ώρα που οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 16-8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ