NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον αποθέωσε ο Ντουέιν Τζόνσον, ο "Βράχος" του Χόλιγουντ

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives to the hoop in the second quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Friday, Dec. 21, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

O Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως "Βράχος", αποθέωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Μπορεί να είναι βιονικός" έγραψε χαρακτηριστικά ο πασίγνωστος ηθοποιός.

Πριν από μερικές μέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Πατ Κόνακτον προκάλεσαν σε μονομαχία το ίνδαλμά τους, τον Ντουέιν Τζόνσον ! Ο γνωστός και ως "Rock" του Χόλιγουντ, είδε την Τετάρτη (2/1) το video των δύο παικτών των Μπακς και τους αποθέωσε από τον λογαριασμό του στο Twitter που αριθμεί περισσότερους από 13.000.000 followers!

" Χαχα μόλις είδα αυτό το video. Τα αγόρια μου εδώ είναι δυνατάααα!!! Χαίρομαι να βλέπω ότι βάζετε τον σιδερένιο μου παράδεισο (εννοεί τα βάρη) στο ΝΒΑ. Γι' αυτό είστε πρώτοι στην Ανατολική Περιφέρεια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι βιονικός" έγραψε ο Ντουέιν Τζόνσον, που σίγουρα έχετε απολαύσει σε κάποια μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ