ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το VIDEO που δείχνει να τον μαρκάρουν πάντα τουλάχιστον 3 παίκτες των Σέλτικς!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το VIDEO που δείχνει να τον μαρκάρουν πάντα τουλάχιστον 3 παίκτες των Σέλτικς!

Ένα VIDEO που κυκλοφορεί δείχνει τον τρόπο που προσπάθησαν οι Σέλτικς να περιορίσουν την δράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο μεταξύ τους παιχνίδι, στέλνοντας ακόμα και 5 παίκτες πάνω του!

H φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες (22/12) και έδειχνε τέσσερις παίκτες των Σέλτικς να μαρκάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μία φάση του αγώνα στη νίκη των Μπακς με 120-107 έγινε viral. Όταν ξαναβλέπει κάποιος την φωτογραφία καταλαβαίνει τον λόγο:

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) goes to the hoop against Boston Celtics Semi Ojeleye (37), Gordon Hayward (20), Marcus Smart (36) and Jayson Tatum (0) in the first quarter of an NBA basketball game, Friday, Dec. 21, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA
AP Photo/Elise Amendola

Μία ημέρα αργότερα, λοιπόν, ένας αναλυτής αγώνων "ανέβασε" ένα VIDEO στο twitter, το οποίο αποδεικνύει ότι αυτή η φάση δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο... κανόνας, αφού οι Σέλτικς είχαν επιλέξει να δίνουν διαρκώς βοήθειες στο μαρκάρισμα του Γιάννη από κάθε πλευρά του γηπέδου. Για την ακρίβεια, υπήρχε μία σειρά φάσεων όπου τον Γιάννη μάρκαραν τουλάχιστον 3 παίκτες, αλλά και στιγμές που πάνω του "έπεφταν" 5 παίκτες (!), σε μία στρατηγική που ακολουθούν όλο και πιο συχνά πλέον οι ομάδες του ΝΒΑ για να τον περιορίσουν , προκαλώντας τους συμπαίκτες του να τους κερδίσουν.

Κόντρα στους Σέλτικς το πλάνο αυτό δεν πέτυχε βέβαια, αφού ο σταρ των Μπακς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 30 πόντους και οι συμπαίκτες του είχαν συνολικά 15/37 τρίποντα. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους "Κέλτες" από το να συνεχίσουν να μαρκάρουν με αυτό τον τρόπο τον "Greek Freak".

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε πώς προσαρμόζεται όλη η άμυνα των Σέλτικς πάνω στον Γιάννη, καθώς και τις στιγμές που τον μαρκάρουν ακόμα και 5 παίκτες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ