NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αμφισβητούμενο έκτο φάουλ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αμφισβητούμενο έκτο φάουλ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε με 6 φάουλ στο ξεκίνημα της 2ης παράτασης του Game 2 των Ράπτορς με τους Μπακς, με το 6ο του φάουλ να είναι τουλάχιστον συζητήσιμο.

Οι Μπακς "λύγισαν" στην 2η παράταση στο Game 3 στο Τορόντο, γνωρίζοντας την ήττα με 112-118 , σε μία βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στα "ρηχά", έχοντας 12 πόντους, 23 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4 κοψίματα . Ακόμα και στην κακή του βραδιά ωστόσο, η παρουσία του και μόνο αρκούσε για να μένουν οι Μπακς. Και η αποβολή του ήταν αρκετή για να καταρρεύσουν.

Αυτό αποδείχθηκε στην δεύτερη παράταση. Κι αυτό γιατί στο ξεκίνημά της ο Γιάννης υπέπεσε στο 6ο του φάουλ πάνω στον Πασκάλ Σιάκαμ, σε μία φάση πάντως που σηκώνει αρκετή συζήτηση, αφού οι Μπακς θεωρούν ότι ήταν επιθετικό φάουλ του φόργουορντ των Ράπτορς.

Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο απάντησε σχετικά: "Είδα τον Σιάκαμ να πηγαίνει προς τα δεξιά. Σκέφτηκα πως ήμουν μπροστά του. Αλλά χρεώθηκα με αμυντικό φάουλ. Ίσως ήταν το πόδι μου μέσα στο ημικύκλιο, γι’ αυτό να χρεώθηκα με το φάουλ. Δεν έχω δει τη φάση ξανά. Αν, όμως, δεν ήταν, πιστεύω πως ήταν επιθετικό φάουλ, επειδή βρέθηκα εκεί ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα. Δεν μπορώ, όμως, να επικεντρωθώ σε αυτό. Δεν ήταν κάτι που μας στοίχισε το παιχνίδι. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Και θα το κάνουμε. Θα βγούμε στο Game 4 και θα είμαστε... εμείς. Η ομάδα που είμαστε όλη τη χρονιά".

Δείτε το VIDEO και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ