NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα ήθελε να περάσει την καραντίνα με τον Ντιρκ Νοβίτσκι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα ήθελε να περάσει την καραντίνα με τον Ντιρκ Νοβίτσκι
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Η FIBA κάλεσε μέσω των social media τους φίλους του μπάσκετ να επιλέξουν με ποιες τέσσερις μεγάλες προσωπικότητες θα ήθελαν να περάσουν την καραντίνα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προτιμά αυτό με πρωταγωνιστή τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο άπλετος ελεύθερος χρόνος που υπάρχει λόγω της καραντίνας, έχει φέρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ακόμη πιο κοντά στα social media. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι δραστήριος και, αυτή τη φορά, απάντησε στο ερώτημα της FIBA αναφορικά με το σε ποιο σπίτι θα ήθελε να περάσει τη διάρκεια της κατ' οίκον παραμονής. Η παγκόσμια ομοσπονδία έφτιαξε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές, με μία εξ αυτών να περιλαμβάνει και τον Greek Freak.

Εκείνος όμως έδειξε προτίμηση στο "Γ" στο οποίο βρίσκονται ο Ντιρκ Νοβίτσι, ο Ρούι Χατσιμούρα, η Λιζ Καμπάζ και ο Ίκε Ντιόγκου.

Στο "Α" -πέραν εκείνου- ήταν ο Νικ Καλάθης, ο Στιβ Νας και η Μπρίτνεϊ Γκράινερ, στο "Β" ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο Κάρλος Αρόγιο και ο Τσου Χαν, ενώ στο "Δ" βρίσκονται ο Τόνι Πάρκερ, ο Γιάο Μινγκ, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και η Αστού Εντούρ.

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ