NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θα είναι συναρπαστικό να είμαι αρχηγός στο All Star Game"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo takes the ball down the court during the second half of the NBA basketball game against the New York Knicks, Tuesday, Dec. 25, 2018, in New York. The Bucks defeated the Knicks 109-95. (AP Photo/Seth Wenig)
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ενθουσιασμένος στην προοπτική να είναι ένας εκ των αρχηγών στο All Star Game, ενώ είχε να πει κάτι ακόμα για τον "Rock"!

Με τα αποτελέσματα της πρώτης καταμέτρησης για το All Star Game να έχουν αυτή τη στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην 1η θέση των προτιμήσεων στην Ανατολή και να τον χρίζουν φαβορί για την θέση του αρχηγού , ο σταρ των Μπακς δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στις δηλώσεις του, αν και προσπάθησε να μείνει προσγειωμένος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Γιάννης δήλωσε σχετικά: " Πριν λίγο το έμαθα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με ψήφισαν... και να συνεχίσουν να ψηφίζουν"! Ακολούθως μάλιστα τόνισε σε σχετική ερώτηση πως " θα είναι συναρπαστικό να είμαι αρχηγός σε μία από τις δύο ομάδες στο All Star Game, αλλά δεν θέλω να το σκεφτώ. Αυτό που με απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι".

Στην συνέχεια μάλιστα ο Γιάννης είχε να πει κάτι και για την πρόκλησή του στον "Rock" και την απάντηση του γνωστού ηθοποιού , λέγοντας πως " είχε πλάκα. Χάρηκα που απάντησε. Ελπίζω να έρθει στο Μιλγουόκι και να προπονηθούμε μαζί. Θα τον σκοτώσω! Όχι πλάκα κάνω. Δεν θέλω να έρθει εδώ και να είναι θυμωμένος".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

AP Photo/Seth Wenig

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ