NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συμβιβασμός στη μήνυση που είχε κάνει για το "Greek Freak"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Ερμού, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.  (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Ερμού, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αντίδικός του ήρθαν σε συμβιβασμό, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει ο σταρ του ΝΒΑ για παράνομη χρήση του τίτλου "Greek Freak" από καλλιτέχνη στις ΗΠΑ.

Μία ανοιχτή δικαστική διαμάχη έκλεισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι δικηγόροι του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήρθαν σε συμβιβασμό με αντίδικο, κατά του οποίου είχε κατατεθεί μήνυση για παράνομη χρήση του τίτλου "Greek Freak" τον οποίο ο ίδιος έχει κατοχυρώσει νομικά εδώ και αρκετούς μήνες.

Στη μηνυτήρια αναφορά που είχε γίνει το καλοκαίρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητούσε την αποζημίωσή του με 2.000.000 δολάρια για το γεγονός, οι δύο πλευρές ήρθαν όμως γρήγορα σε συμβιβασμό, κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση κλείνει οριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ