NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συμμετέχει στην προθέρμανση εν όψει του Game 4

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε στο παρκέ για προθέρμανση εν όψει του Game 4, δείχνοντας πως το πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο δεν είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ.

Τις τελευταίες ώρες, κι ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αυτό που απασχολεί άπαντες στο στρατόπεδο των Ελαφιών είναι η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο τραυματισμός που υπέστη στη διάρκεια του Game 3 με τους Μαϊάμι Χιτ τον τοποθέτησε στη λίστα των "αμφίβολων" για το Game 4 που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου (στις 22:30), πλην όμως εκείνος δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Greek Freak βγήκε στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες του για τα πρώτα σουτάκια, μιάμιση περίπου ώρα πριν από το τζάμπολ, δείχνοντας πως δεν υπάρχει έχει κάτι σοβαρό. Ο Μάικ Μπούντενχολζερ εξήγησε πάντως προς τους δημοσιογράφους πως " δεν υπάρχει ακόμη απόφαση, κάνει ό,τι μπορεί για να είναι διαθέσιμος".

Η απουσία από το Game 4 είναι κάτι που ούτε θέλει να σκέφτεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας για ανατροπή της κατάστασης.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ