NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Στοχεύαμε συνεχώς τον Χάρντεν στην άμυνα"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Στοχεύαμε συνεχώς τον Χάρντεν στην άμυνα"

Για τον τρόπο που προσπάθησε η ομάδα του να κερδίσει το All-Star Game του Σικάγο αλλά και για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο μέλλον στον διαγωνισμό καρφωμάτων μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στο πιο ανταγωνιστικό All-Star Game που θα μπορούσαμε να δούμε, η Team LeBron νίκησε την Team Giannis στις λεπτομέρειες , με τον Άντονι Ντέιβις να σκοράρει τη βολή που έγραψε το τελικό 157-155. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του στόχευε συνεχώς τον Τζέιμς Χάρντεν, γεγονός που δείχνει πόσο έντονος ήταν ο συναγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο MVP των Μπακς απάντησε και στο ερώτημα αν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Greek Fream στη συνέντευξη Τύπου:

" Εχω ξαναπαίξει με τον Εμπίντ και το λατρεύω, δεν είχα παίξει με τον Σιάκαμ και ελπίζω να στείλαμε το μήνυμα ότι η Αφρική είναι ενωμένη. Στόχος μας ήταν συνεχώς ο Τζέιμς Χάρντεν, γιατί ήταν η πιο εύκολη επιλογή μας για να σκοράρουμε. Στην άμυνα έμεινα από ανάσες, παίξαμε πολλά λεπτά στην τέταρτη περίοδο. Ο κόουτς μου είπε να μην πηγαίνω στο σκριν. Δεν μπορείς να πεις ότι κάναμε κάποιο λάθος, όσοι πήραν τη μπάλα ήταν καλοί παίκτες, όλοι μας είμαστε εξαιρετικοί αθλητές.

Είμαι πολύ περήφανος για όσους από την ομάδα βρέθηκαν εδώ, για τον Μίντλετον, τον Κόνατον, τον Μπάνγκο. Θα συνεχίσουμε με το κεφάλι χαμηλά, θα είμαστε ταπεινοί γιατί το ταξίδι είναι μακρύ. Προσπαθώ να κάνω αυτό που έκανα από την πρώτη μέρα, να είμαι ταπεινός και να δουλεύω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι. Όταν το κάνεις αυτό, όλα γίνονται όπως πρέπει.

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ανταγωνιστώ παίκτες σαν αυτούς που πάλεψαν στο φετινό Dunk Contest. Κάθε κάρφωμα ήταν και κάτι νέο, ήταν τρελό γιατί συνειδητοποίησα ότι ο Πατ Κόνατον πέρασε πάνω από τον Κρίστιαν Γιέλιτς και δεν πήρε 50άρι όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια! Μακάρι οι επόμενοι διαγωνισμοί να είναι τόσο εντυπωσιακοί όσο ήταν ο χθεσινός".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ