ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σήκωσε 260 κιλά και προκάλεσε τον "Rock"!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after a dunk during the second half of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans Wednesday, Dec. 19, 2018, in Milwaukee. The Bucks won 123-115. (AP Photo/Morry Gash)
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σήκωσε 260 κιλά στο γυμναστήριο και προκάλεσε τον "Rock" να διαγωνιστούν στα βάρη. Δείτε την πρόκληση του "Greek Freak" (VIDEO)!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, θεωρείται ο υπ' αριθμόν ένα υποψήφιος για το βραβείο του MVP και οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ. Στην ελεύθερη ώρα του, δε, σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο και... προκαλεί τον "Rock" σε διαγωνισμό στο Μιλγουόκι!

" Εγώ και ο Πατ Κόνατον κάναμε το δικό μας Iron Paradise εδώ στο Μιλγουόκι. Σηκώσαμε 260 κιλά και νομίζω ότι ξεπεράσαμε το δικό σου ρεκόρ, αλλά θα σου δώσουμε την ευκαιρία να το ισοφαρίσεις εδώ στο Μιλγουόκι", έγραψε στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στη συγκεκριμένη άσκηση με βάρη.

Δείτε το ποστάρισμα που έκανε στο Instagram o Γιάννης Αντετοκούνμπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ