NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως... Τσίλντρες!

Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως... Τσίλντρες!
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Το φόλοου του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έστειλε τον αγώνα των Μπακς με τους Χιτ στην παράταση θύμισε ένα αντίστοιχο φόλοου του Τζος Τσίλντρες πριν 9 χρόνια στον ημιτελικό της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν.

Οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Χιτ, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση με 126-131, χάνοντας μία διαφορά 21 πόντων. Το καλάθι του Γιάννη πάντως που έστειλε τον αγώνα στην παράταση ξύπνησε μνήμες στους Έλληνες φιλάθλους και ειδικότερα του Ολυμπιακού.

Ο σταρ των Μπακς ήταν αυτός που στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα πρόλαβε να κάνει φόλοου μετά το air ball του Κρις Μίντλετον, ισοφαρίζοντας σε 121-121 για να στείλει το ματς στην παράταση.

Η φάση αυτή όμως είχε αρκετές ομοιότητες με μία αντίστοιχη στον ημιτελικό της EuroLeague του 2010 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν. Τότε, ήταν ο Τζος Τσίλντρες αυτός που με φόλοου κάρφωμα έπειτα από air ball του Μίλος Τεόντοσιτς ισοφάρισε σε 67-67 και έστειλε το ματς στην παράταση, στον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού με 83-80. Το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν το σημείο του γηπέδου από το οποίο έγινε το σουτ.

Δείτε τις δύο φάσεις και κάντε τις αντίστοιχες συγκρίσεις:

AP Photo/Carlos Osorio



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ