ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ονειρευόμουν να παίξω παιχνίδι ΝΒΑ τα Χριστούγεννα"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo plays against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Monday, Dec. 17, 2018. (AP Photo/Paul Sancya)
AP Photo/Paul Sancya AP PHOTO/PAUL SANCYA

Με τους Μπακς να ετοιμάζονται για τον αγώνα με τους Νικς (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) o Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι από την ημέρα που πήγε στο ΝΒΑ ονειρευόταν να παίξει παιχνίδι ανήμερα των Χριστουγέννων.

Οι Μπακς είναι η ομάδα που θα... ανοίξει την αυλαία του σημερινού (25/12) εορταστικού πακέτου αγώνων του ΝΒΑ ανήμερα των Χριστουγέννων, αντιμετωπίζοντας τους Νικς εκτός έδρας (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Σε μία παράδοση της κορυφαίας λίγκας του κόσμου, οι αγώνες θα διεξαχθούν αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο για να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και οι Μπακς θα είναι το... πρώτο πιάτο σε μία βραδιά με 5 αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέρει πόσο ξεχωριστό είναι για μία ομάδα του ΝΒΑ να αγωνίζεται ανήμερα των Χριστουγέννων, αφού αυτό συνήθως είναι ένα σημάδι ότι έχει μπει για τα καλά στον μπασκετικό χάρτη. Φρόντισε λοιπόν να κάνει κάτι παραπάνω από σαφές στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι ότι αισθάνεται σπουδαία για αυτή την τιμή.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak, δήλωσε: " Eίναι ξεχωριστό που θα παίξουμε Χριστούγεννα. Eίμαι ενθουσιασμένος για το ματς, όπως και η ομάδα και ο κόσμος. Οι Μπακς δεν έχουν παίξει για πολύ καιρό παιχνίδι τα Χριστούγεννα.

Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Όταν ήρθα στο ΝΒΑ, έβλεπα πάντα τα ματς την ημέρα των Χριστουγέννων καιονειρευόμουν να παίξω και εγώ μια φορά. Να έχω την ευκαιρία να μπορέσω να παίξω με την ομάδα μου σε ένα παιχνίδι Χριστουγέννων. Σημαίνει πολλά για εμάς και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα όμορφο σόου και να πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ