NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι αντίπαλοι για το MVP και το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) moves the ball down court against the Miami Heat during the second half of an NBA basketball game Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) moves the ball down court against the Miami Heat during the second half of an NBA basketball game Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) AP

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους για κάθε βραβείο της φετινής σεζόν, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Τζέιμς Χάρντεν να αποτελούν τους αντιπάλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το MVP, την ώρα που ο Ρουντί Γκομπέρ και ο Άντονι Ντέιβις είναι τα αντίπαλα δέοντα για το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Τζέιμς Χάρντεν είναι οι δύο "αντίπαλοι" του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το MVP της φετινής σεζόν, με το ΝΒΑ να ανακοινώνει το απόγευμα του Σαββάτου 8 Αυγούστου την τελική τριάδα για το σχετικό βραβείο, όπως επίσης γι αυτό του καλύτερου αμυντικού της σεζόν, εκεί όπου ο Ρουντί Γκομπέρ και ο Άντονι Ντέιβις είναι οι άλλοι επιλαχόντες.

Η παρουσία του "Greek Freak" στην τελική τριάδα των δύο ατομικών διακρίσεων ήταν βέβαια απολύτως αναμενόμενη, δεδομένης της εντυπωσιακής σεζόν που πραγματοποιεί, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στην πρώτη θέση της Ανατολής για ακόμη μία σεζόν. Είναι πάντως τελειωμένη υπόθεση η κατάκτηση τόσο του MVP όσο και του DPOY από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως έχει επισημανθεί εδώ και μερικές ημέρες.

Θυμίζουμε ότι για όλα τα ατομικά βραβεία του 2019/20, θα ληφθούν υπ' όψιν όσα έγιναν μέχρι τις 11 Μαρτίου, οπότε και διεκόπη προσωρινά η σεζόν.

Αναλυτικά οι τελικές τριάδες για τα βραβεία της φετινής σεζόν:

MVP

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο

2. ΛεΜπρον Τζέιμς

3. Τζέιμς Χάρντεν

Αμυντικός της Χρονιάς

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο

2. Ρουντί Γκομπέρ

3. Άντονι Ντέιβις

Rookie of the Year

1. Τζα Μοράντ

2. Κέντρικ Ναν

3. Ζάιον Γουίλιαμσον

Πιο Βελτιωμένος

1. Λούκα Ντόνσιτς

2. Μπράντον Ίνγκραμ

3. Μπαμ Αντεμπάγιο

Καλύτερος Έκτος Παίκτης

1. Ντένις Σρούντερ

2. Μοντρέζλ Χάρελ

3. Λου Γουίλιαμς

Προπονητής της Χρονιάς

1. Μάικ Μπούντενχολζερ

2. Μπίλι Ντόνοβαν

3. Νικ Νερς

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ