NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ενδέκατος παίκτης με +50 πόντους φέτος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ενδέκατος παίκτης με +50 πόντους φέτος
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Με τους 52 πόντους που σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σίξερς έγινε ο 11ος παίκτης την φετινή σεζόν που σημείωσε +50 πόντους, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός κόντρα στους Σίξερς, έχοντας 52 πόντους (ρεκόρ καριέρας) στην ήττα των Μπακς με 125-130 . Ήταν η πρώτη 50αρα στην καριέρα του Γιάννη, ο οποίος εκτός από το να κάνει ατομικό ρεκόρ, βοήθησε ώστε να γραφτεί ιστορία!

Ο λόγος είναι ότι με την 50αρα που σημείωσε ο "Greek Freak" έγινε ο 11ος παίκτης την φετινή σεζόν που τελείωσε αγώνα με +50 πόντους, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 10 παίκτες σε μία σεζόν με +50 πόντους και είχε σημειωθεί τόσο την περασμένη σεζόν (2017/18) όσο και την σεζόν 2016/17.

Συγκεκριμένα, οι 11 παίκτες που έχουν σημειώσει φέτος +50 πόντους σε έναν αγώνα είναι οι εξής: Τζέιμς Χάρντεν (6 φορές), ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Στέφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Μπλέικ Γκρίφιν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντάμιαν Λίλαρντ, Ντέρικ Ρόουζ, Κλέι Τόμπσον, Κέμπα Γουόκερ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για την ιστορία, το ρεκόρ πόντων για έναν αγώνα φέτος είναι οι 61 πόντοι που είχε σημειώσει ο Τζέιμς Χάρντεν στη νίκη των Ρόκετς με 114-110 επί των Νικς μέσα στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν" στις 23 Ιανουαρίου.

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ