NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μία (ακόμα) επίδοση που θύμισε Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μία (ακόμα) επίδοση που θύμισε Αμπντούλ-Τζαμπάρ
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Με την εμφάνισή του στο Game 2 με τους Μάτζικ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε κάτι που στην ιστορία των Μπακς είχε κάνει ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ενώ παράλληλα έκανε και ένα νέο ρεκόρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 111-96 επί των Μάτζικ, πραγματοποιώντας μία ακόμα τρομερή εμφάνιση, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής. Κάπως έτσι, κατάφερε να γράψει ξανά ιστορία.

Αρχικά, λοιπόν, ο "Greek Freak" έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που ολοκλήρωσε έναν αγώνα playoffs με +20 πόντους και +20 ριμπάουντ μετά τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ, αλλά και ο πρώτος παίκτης μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι το 2006 που τελείωσε αγώνα με +25 πόντους, +20 ριμπάουντ και +5 ασίστ.

Παράλληλα ο Γιάννης έγινε και ο κάτοχος ενός σπάνιου ρεκόρ: Παίζοντας κάτι λιγότερο από 32 λεπτά (31 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια) έγινε ο παίκτης με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής στην ιστορία του ΝΒΑ που τελείωσε αγώνα με των playoffs +25 πόντους και +20 ριμπάουντ (ο χρόνος συμμετοχής καταγράφεται από την σεζόν 1951/52). Έσπασε έτσι το ρεκόρ που κρατούσε ο Κέβιν Γκαρνέτ από τα playoffs του 2006, όταν είχε χρειαστεί 36 λεπτά για να πιάσει αντίστοιχα νούμερα.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του από το Game 2 με τους Μάτζικ:

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ