NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μήνυση σε καλλιτέχνη για το "Greek Freak"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μήνυση σε καλλιτέχνη για το "Greek Freak"
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε μήνυση εις βάρος ενός Αμερικανού καλλιτέχνη, ο οποίος κυκλοφόρησε μπλούζες με την φράση "Greek Freak" την οποία έχει κατοχυρώσει ο σταρ των Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Όπως αποκάλυψε η New York Post, ο σταρ των Μπακς κατέθεσε μήνυση στον καλλιτέχνη Τζίντερ Μπόγκαλ, ο οποίος κυκλοφόρησε μπλουζάκια με την φράση "Greek Freak"

Ο λόγος που ο Γιάννης κατέθεσε μήνυση είναι επειδή θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε το όνομά του για να βγάλει λεφτά, χρησιμοποιώντας μία φράση την οποία πλέον έχει κατοχυρώσει ο σταρ των Μπακς. " Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα προϊόντα που πούλησε ο κατηγορούμενος με την επωνυμία GREAK FREAK πουλήθηκαν με στόχο να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν τους πελάτες" αναφέρει ένα μέρος της μηνυτήριας αναφοράς του δικηγόρου του Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πλευρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρει ότι τον Μάιο του 2019 ενημέρωσε μέσω επιστολής τον Μπόγκαλ ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Με βάση αυτά που έχουν κυκλοφορήσει μάλιστα, ο σταρ των Μπακς ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων.

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ