NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Μείναμε ενωμένοι, μαζί νικάμε, μαζί χάνουμε"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Μείναμε ενωμένοι, μαζί νικάμε, μαζί χάνουμε"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εμφανώς χαρούμενος μετά τη νίκη των Μπακς μέσα στο Χιούστον, τονίζοντας ότι το Μιλγουόκι νικάει και χάνει ως ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 117-111 μέσα στο Χιούστον, ξεκινώντας την σεζόν με triple-double. Το σημαντικότερο ωστόσο για τους Μπακς ήταν πως έδειξαν χαρακτήρα στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, όταν ο Γιάννης είχε αποβληθεί με 6 φάουλ, διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ουσιαστικά και ο Γιάννης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, λέγοντας αρχικά: " Αυτή η νίκη λέει πολλά για εμάς. Μείναμε ενωμένοι. Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βγήκαμε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν συγκεντρωμένοι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και ακολουθήσαμε το πλάνο μας".

Σε ερώτηση για το αν έστειλε κάποιο μήνυμα με την εμφάνισή του ως ο MVP της περσινής σεζόν, τόνισε: " Τίποτα. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να νικάει. Δυστυχώς έκανα 6 φάουλ, αλλά η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά χωρίς εμένα. Αυτό κάνουμε. Μένουμε ενωμένοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικάμε".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ