NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με "ταβάνι" στον χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο φιλικό

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond) AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κρις Μίντλετον θα παίξουν στο δεύτερο φιλικό στη Disney World με το Σακραμέντο, με "ταβάνι" στα λεπτά συμμετοχής τους αφού ο Μάικ Μπούντενχολζερ δεν θέλει να τους επιβαρύνει μετά τη μεγάλη αποχή.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για το δεύτερο φιλικό που θα δώσουν στη Disney World, πέντε μέρες πριν από την επανεκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τους Σακραμέντο Κινγκς με την απαραίτητη προσοχή. Όχι στο θέμα του αποτελέσματος και των στατιστικών, αλλά -πάνω απ' όλα- αναφορικά με την καταπόνηση των βασικών παικτών του.

Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ στη φιλική αναμέτρηση με το Σακραμέντο, ο προπονητής του Μιλγουόκι προϊδέασε τους δημοσιογράφους πως τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο και ο Κρις Μίντλετον δεν πρόκειται να παίξουν πολύ. Συγκεκριμένα, αμφότεροι θα βρεθούν στο παρκέ για λιγότερα λεπτά σ σχέση με το προ δύο ημερών φιλικό (τότε έπαιξαν για 21 λεπτά περίπου), με στόχο να μην καταπονηθούν και να επιστρέψουν σταδιακά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, ο Έρικ Μπλέντσο δεν θα παίξει σε κανένα από τα φιλικά, μετά την απουσία του λόγω καραντίνας (είχε βρεθεί θετικός σε κορονοϊό).

Θυμίζουμε πως στην επανεκκίνηση της σεζόν στη Disney World, ο "Greek Freak" θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς.

AP Photo/Nell Redmond

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ