NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με μπότα έφυγε από το γήπεδο μετά το Game 4

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με μπότα έφυγε από το γήπεδο μετά το Game 4

Με ειδική προστατευτική μπότα στο δεξί πόδι αποχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το γήπεδο, μετά το Game 4 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι Μιλγουόκς Μπακς πήραν τη νίκη απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ στο Game 4 στην παράταση και έμειναν ζωντανοί στη μάχη πρόκρισης στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας. Η χαρά της νίκης είναι μεγάλη για τα Ελάφια, τα οποία βέβαια -την ίδια ώρα- αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak αποχώρησε στις αρχές της δεύτερης περιόδου με πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο (υπέστη νέο διάστρεμμα στο ίδιο πόδι, όπως συνέβη στο Game 3) και έφυγε πρόωρα από το παιχνίδι, μένοντας στα αποδυτήρια μέχρι το φινάλε.


Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Μιλγουόκι, ο Μάικ Μπούντενχολζερ εξήγησε πως " όταν έπεσε στο παρκέ, η καρδιά όλων μας σταμάτησε να χτυπά για ένα δευτερόλεπτο" και προσέθεσε πως " θα δούμε πώς θα είναι η κατάστασή του τις επόμενες ώρες".

Το ιατρικό τιμ των Ελαφιών είναι όλο "από πάνω" του και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να έχει έτοιμο τον Greek Freak για το Game 5 της σειράς. Γι αυτό, προκειμένου να προστατευθεί το πόδι του και να μην υπάρξουν μεγαλύτερες επιβαρύνσεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το γήπεδο και κατευθύνθηκε προς το λεωφορείο της ομάδας του, φορώντας ειδική προστατευτική μπότα.

Πλέον, δείχνει μάχη με τον χρόνο και τις... πιθανότητες, οι οποίες δεδομένα δεν είναι με το μέρος του. Για να καταφέρει να παίξει σε δύο βράδια, θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν είχε δυνάμεις να πάει στην επίθεση

Αποχώρησε σφαδάζοντας ο Αντετοκούνμπο: Χτύπησε στον ίδιο αστράγαλο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή της αποχώρησης για τα αποδυτήρια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξηγεί στο ιατρικό επιτελείο των Μπακς πώς χτύπησε

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ