NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λατρεύει να κάνει πόστερ τον Γκομπέρ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λατρεύει να κάνει πόστερ τον Γκομπέρ!
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωσε στο πρόσωπο του Γκομπέρ στον αγώνα με τους Τζαζ. Το ενδιαφέρον ωστόσο δεν είναι τόσο αυτό, όσο ότι αυτό το έχει ξανακάνει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε viral για ακόμα μία φορά, αφού έκανε... πόστερ τον Ρούντι Γκομπέρ στην ήττα των Μπακς με 111-115 . Για όποιον δεν έχει δει την φάση, ιδού:

Η φάση είναι θεαματική. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο Γιάννης είναι ένας από τους πιο δυναμικούς παίκτες στα τελειώματα των φάσεων και ο Γκομπέρ ένας από τους καλύτερους μπλοκέρ. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο Γιάννης έχει κάνει... συνήθεια τα πόστερ σε βάρος του Γάλλου!

Μία αναδρομή στις προηγούμενες μονομαχίες τους αρκεί για να το θυμηθεί κάποιος αυτό, αφού στο παρελθόν ο Γιάννης έχει καρφώσει στο πρόσωπο του Γκομπέρ άλλες τρεις φορές!

Την αρχή έκανε στο Summer League του Λας Βέγκας το 2014, όταν οι δύο τους ήταν ακόμα άσημοι, όταν ο Γιάννης βρήκε διάδρομο και... συστήθηκε στον Γάλλο:

H δεύτερη φορά ήταν και η πιο θεαματική. Ήταν στις 9 Δεκεμβρίου 2017, όταν ο Γιάννης έκανε ίσως το πιο δυναμικό κάρφωμα της καριέρας του, καρφώνοντας με μανία στο πρόσωπο του Γάλλου, που δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, στη νίκη των Μπακς με 117-100.

Το τρίτο κάρφωμα στο πρόσωπο του Γάλλου ήρθε την φετινή σεζόν, στις 7 Ιανουαρίου 2019 στη νίκη των Μπακς με 119-107

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ