ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ξέρουμε από την πρώτη μέρα τι μπορούμε να κάνουμε"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers Wednesday, Oct. 24, 2018, in Milwaukee. The Bucks won 123-108. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πετούσε στα σύννεφα μετά τη μεγάλη νίκη επί των Γουόριορς, φροντίζοντας να ρίξει τους τόνους. Διαβάστε τι είπε ο 23χρονος φόργουορντ (VIDEO).

Μία νίκη επί των πρωταθλητών μέσα στο "σπίτι" τους με 23 πόντους διαφορά θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει υπέρμετρη ευθυμία στους Μπακς. Λάθος. Οι Μπακς χάρηκαν τη νίκη τους, αλλά δεν πετούσαν στα σύννεφα μετά το 134-111 στο Οκλαντ. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε στα αποδυτήρια της Oracle Arena ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ηγέτης των "ελαφιών" για ένα ακόμα παιχνίδι.

" Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς. Προφανώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά, κάναμε μία κακή ήττα στο Πόρτλαντ και θέλαμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Οι Γουόριορς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, για αυτό είχαμε ενέργεια από το ξεκίνημα", τόνισε ο "Greek Freak", που πρόσθεσε στη συνέχεια: " Ξέρουμε από την πρώτη μέρα τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Νιώθουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ".

Ο Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε βέβαια ότι η απουσία του Γκριν επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα. "Έκανε διαφορά η απουσία του Γκριν, είναι η "καρδιά" της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ και εάν βρισκόταν στο γήπεδο θα έδινε επιπλέον ενέργεια στο Γκόλντεν Στέιτ",τόνισε ο Γιάννης, που πολιορκήθηκε επί τέσσερα λεπτά από τα Μ.Μ.Ε. έξω από τα αποδυτήρια του Μιλγουόκι. Ο "Greek Freak" εκθείασε τους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε την εμφάνιση του Μάλκολμ Μπρόγκντον " απίστευτη" και έκανε ειδική αναφορά στην άμυνα του Κρις Μίντλετον στον Κέβιν Ντουράντ.

" Στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχει σημασία έχουν οι νίκες και πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το αποψινό παιχνίδι, αλλά παίξαμε σκληρά από το πρώτο λεπτό, ομαδικά και γι' αυτό πήραμε τη νίκη", κατέληξε ο Αντετοκούνμπο.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ