ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μπακς κάλπασαν στο Τορόντο!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Denver. Milwaukee won 121-114. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ένα τρομερό double-double οι Μπακς άλωσαν το Τορόντο, κερδίζοντας με 104-99 τους Ράπτορς στο ντέρμπι κορυφής της Ανατολής!

Οι Μπακς έδειξαν τα δόντια τους στους Ράπτορς. Με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και παίκτη-κλειδί των Μάλκολμ Μπρόγκντον στο φινάλε, το Μιλγουόκι κέρδισε με 104-99 τους Ράπτορς μέσα στο Τορόντο στο ντέρμπι κορυφής της Ανατολής και έγινε η 1η ομάδα φέτος που κερδίζει δύο φορές τους Καναδούς!

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να δικαιολογούν το γεγονός ότι βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της Ανατολής. Στο τέλος όμως οι Μπακς αποδείχθηκαν ικανότεροι και πιο τυχεροί, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να ευστοχεί σε συνεχόμενα τρίποντα στο φινάλε μετατρέποντας το 94-97 σε 100-97 για τους Μπακς και τον Γιάννη να καρφώνει λίγο αργότερα για το 102-99. Ακολούθως ο Καγουάι Λέοναρντ αστόχησε σε τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, με τον Έρσαν Ιλιασόβα να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2 βολές.

Ο Γιάννης ήταν ο κορυφαίος των Μπακς σε ακόμα μία φορά. Σε ένα παιχνίδι που οι πόντοι έμπαιναν με το σταγονόμετρο, ο “Greek Freak” είχε 19 πόντους με 7/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/3 βολές, 19 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κόψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής, σε μία ηγετική εμφάνιση.

Ο Μπρουκ Λόπεζ ακολούθησε σε απόδοση τον Γιάννη, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο – καθοριστικός στο φινάλε – Μάλκολμ Μπρόγκντον με 18 πόντους, σε μια βραδιά που ο Κρις Μίντλετον έμεινε στους 10 πόντους και ο Έρικ Μπλέντσο στους 9 πόντους.

Για τους Ράπτορς, ο Σερτζ Ιμπάκα με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με τον Λέοναρντ να προσθέτει 20 πόντους, τον Φρεντ ΒανΒλίτ 19 πόντους και τον Πάσκαλ Σιάκαμ 17 πόντους, με τον Κάιλ Λόουρι να μένει άποντος με 0/5 σουτ, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μπακς κάλπασαν στο Τορόντο!

AP Photo David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ