NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Η Ανατολή άνοιξε χωρίς τον ΛεΜπρόν"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Η Ανατολή άνοιξε χωρίς τον ΛεΜπρόν"
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι η απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να πάει στους Λέικερς άλλαξε τα δεδομένα στην Ανατολική Περιφέρεια, βελτιώνοντας τις πιθανότητες για τις άλλες ομάδες.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κυριάρχησε στην Ανατολή τα τελευταία χρόνια, πηγαίνοντας σε 8 σερί Τελικούς του ΝΒΑ, 4 με τους Χιτ και άλλους 4 με τους Καβαλίερς. Το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει με προορισμό τους Λέικερς, κάτι που - όπως παραδέχθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - άλλαξε τα δεδομένα στην Ανατολή.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Game 2 με τους Ράπτορς, ο Γιάννης δήλωσε σχετικά: " Στην αρχή δεν είδα ότι άνοιξε η Ανατολή. Κοιτάζοντας όμως τώρα πίσω και πώς εξελίχθηκαν όλα, σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο ΛεΜπρόν και δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις αυτόν άνοιξε την Ανατολή".

Με τον Γιάννη μάλιστα συμφώνησε και ο συμπαίκτης του - και εκ των καλύτερων φίλων του στην ομάδα - Πατ Κόνατον, ο οποίος παραδέχθηκε ότι " κάθε φορά που δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αυξάνει τις πιθανότητές σου".

Ο Γιάννης κλήθηκε να μιλήσει και για την σειρά με τους Ράπτορς, όντας ξανά ξεκάθαρος: " Δεν παίξαμε καλά σε ατομικό επίπεδο, αλλά παίξαμε καλά ως ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Στο τέλος της ημέρας όμως, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας και να πάρουμε τη νίκη στο Game 2".

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ