NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Στερν: "Άλλαξε την ζωή μου όταν είπε το όνομά μου"

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Στερν: "Άλλαξε την ζωή μου όταν είπε το όνομά μου"
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ο Ντέιβιντ Στερν άλλαξε την ζωή του, αλλά και πολύ κόσμου, αποδίδοντας φόρο τιμής στον άλλοτε Κομισάριο του ΝΒΑ με μερικές συγκινητικές δηλώσεις.

Ο θάνατος του Ντέιβιντ Στερν σε ηλικία 77 ετών έφερε πένθος στο ΝΒΑ, κάτι που φάνηκε και από τα συγκινητικά post των σταρ της λίγκας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν γινόταν να μην αναφερθεί και αυτός στον άλλοτε Κομισάριο του ΝΒΑ μετά τον αγώνα με τους Γουλβς ( νίκη με 106-104).

Ο Γιάννης τόνισε πώς το όραμα του Ντέιβιντ Στερν να κάνει το ΝΒΑ παγκόσμιο άλλαξε τόσο την δική του ζωή όσο και πολύ κόσμου, αφού μπόρεσε να κυνηγήσει το όνειρό του, ενώ θυμήθηκε και την συζήτηση που είχε με τον άλλοτε Κομισάριο του ΝΒΑ όταν επιλέχθηκε στο No15 του ΝΒΑ Draft 2013.

Αναλυτικά, ο Γιάννης δήλωσε: " Έμαθα τα νέα όταν ξύπνησα. Θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Ξέρω πώς είναι να χάνεις τον ηγέτη της οικογένειάς σου. Τα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του και τα παιδιά του.

Σήμαινε πολλά για το άθλημα. Έδωσε σε παίκτες σαν εμένα, τον Λούκα (σ.σ Ντόντσιτς), τον Τόνι Κούκοτς, τον Πάου Γκασόλ, σε όλους τους παίκτες από όλο τον κόσμο, μία ευκαιρία. Θα λείψει από το παιχνίδι. Δεν γίνεται να μιλήσεις για το ΝΒΑ και να μην αναφερθείς στον Ντέιβιντ Στερν. Σίγουρα θα μας λείψει.

Ήταν αυτός που είπε το όνομά μου την ημέρα του ΝΒΑ Draft. Πριν πει το όνομά μου δεν ήξερα πολλά για αυτόν, αλλά όταν είπε το όνομά μου στο ΝΒΑ Draft άλλαξε η ζωή μου και της οικογένειάς μου. Άλλαξε τις ζωές πολύ κόσμου. είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στα παρασκήνια και ήξερα από πού είμαι και την ιστορία μου και αυτό ήταν υπέροχο".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ