NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ευχαρίστησε συγκινημένος τους Μπακς

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo gives a press conference ahead of the NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo gives a press conference ahead of the NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Χαμένος δήλωσε πως ένιωθε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 5 με τους Χιτ, ωστόσο έβγαλε το καπέλο στους ανθρώπους των Μπακς που έβαλαν την υγεία του πάνω από το καλό της ομάδας. "Είναι σπουδαίο, εκτιμώ ότι με προστάτευσαν" είπε ο Greek Freak.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπρεπε να παίξει στο Game 5 της ημιτελικής σειράς με τους Χιτ επειδή δεν ήταν υγιής, λέγοντας πως μόνο εκείνος δεν καταλάβαινε την κρισιμότητα της κατάστασης μετά από τα δύο διαστρέμματα που υπέστη στον ίδιο αστράγαλο στο τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι. Λίγη ώρα μετά, ο ηγέτης των Μπακς μίλησε για την επιθυμία του και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας του Μιλγουόκι που έβαλαν την υγεία του πάνω από μια ενδεχόμενη νίκη που θα κρατούσε τα Ελάφια ζωντανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

" Απόψε ένιωθα χαμένος, για να είμαι ειλικρινής. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έπαιζα και με ένα πόδι, δεν με ενδιαφέρει καν. Αυτό που μένει όμως είναι ότι έχουμε ανθρώπους στην ομάδα που σε προστατεύουν. Κι αυτό είναι καλό. Έχουμε δει στο παρελθόν να μπαίνει το καλό μιας ομάδας πάνω από την υγεία ενός παίκτη. Αγαπώ την ομάδα μου και εκτιμώ ότι με προστάτευσε. Ήθελα να παίξω, το ξέρετε ότι ήθελα να παίξω, ο προπονητής μου ήξερε ότι ήθελα να παίξω, αλλά η ομάδα έβαλε την υγεία μου πάνω από το παιχνίδι κι αυτό είναι σπουδαίο για εμένα" ήταν τα λόγια του Greek Freak, που έχει αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη, μια μοναδική σχέση με τους Μπακς στους οποίους φαίνεται πως θα μείνει για πολλά ακόμη χρόνια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ