NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Έπρεπε να το περάσουμε αυτό, είναι καλό που έγινε"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Έπρεπε να το περάσουμε αυτό, είναι καλό που έγινε"
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ελπίζει πως ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τους Σίξερς θα πεισμώσει τους Μπακς, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του στο μάτι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς είδαν τους Σίξερς να κάνουν ό,τι ήθελαν για τρεις περιόδους και να ξεφεύγουν ακόμα και με 30 πόντους διαφορά πριν πάρουν τη νίκη με 121-109. Ο "Greek Freak" ωστόσο φάνηκε να πιστεύει πως όλο αυτό θα βγει σε καλό στο Μιλγουόκι.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα και με το δεξί του μάτι να δακρύζει συνέχεια από το χτύπημα που είχε δεχθεί από τον Τζος Ρίτσαρντσον, κάτι που οδήγησε στην έκρηξή του προς ενός εκ των διαιτητών και την τεχνική ποινή, ο Γιάννης δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι:

" Οι Σίξερς έ παιξαν καλύτερα και πιο σκληρά από εμάς. Πιστέψαμε όμως στους εαυτούς μας και παλεύαμε όλο το βράδυ.

Στην ζωή πάντα την σωστή στιγμή ο Θεός σε βάζει σε μία κατάσταση. Έπρεπε να το περάσουμε αυτό και να είμαστε πίσω με 30 πόντους. Ήταν ένα τεστ για τον χαρακτήρα μας. Όπως έχω πει, ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς είναι να περνάς δυσκολίες. Έτσι θα βελτιωθεί η ομάδα μας.

Πρέπει να παίζουμε καλά κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μαζευτούμε, να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και όλα θα πάνε καλά. Είναι καλό αυτό που έγινε. Δε μου αρέσει να χάνω, αλλά αν χάνεις με αυτό τον τρόπο βελτιώνεσαι ως ομάδα".

Αναφερόμενος στην κακή βραδιά του, αφού έκανε αρνητικό ρεκόρ καριέρας με 8/27 σουτ, και κατά πόσο ευθυνόταν η άμυνα των Σίξερς για αυτό, ο Γιάννης δήλωσε: " Δεν έκαναν κάτι διαφορετικό. Ήταν όλο δικό μου. Κάποιες βραδιές δεν θα βάζεις σουτ. Πρέπει όμως να συνεχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην κάνεις πίσω και να μην είσαι ο εαυτός σου. Δεν ήμουν καλός σήμερα, αλλά η ομάδα μου θέλει να συνεχίσω να σουτάρω, εγώ θέλω να συνεχίσω να σουτάρω, απλώς δεν μπήκα τα σουτ σήμερα".

Κλείνοντας, ο σταρ των Μπακς περιέγραψε την στιγμή του τραυματισμού του και το πώς αισθανόταν εκείνη την στιγμή: "Δεν ξέρω τι έγινε. Πήγα προς το καλάθι και ξαφνικά όλα έγιναν μαύρα. Κάτι μπήκε στο μάτι μου. Δεν ήξερα αν ήταν το χέρι του ή η παλάμη του ή ο αγκώνας του. Δυσκολεύτηκα να βλέπω λίγο μετά από αυτό, αλλά ελπίζω να ήταν απλώς μία γρατζουνιά".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη:

AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ