NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά με νίκησε με 33-0"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά με νίκησε με 33-0"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε σε μία συνέντευξή του μία ενδιαφέρουσα ιστορία από τα παιδικά του χρόνια, όταν ο Νίκος Παππάς τον νίκησε με 33-0 σε μονό!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει πρόβλημα να θυμηθεί στιγμές που δεν ήταν ο σταρ που είναι σήμερα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έμοιαζε... κακός. Μία τέτοια ιστορία θυμήθηκε σε μία συνέντευξή του σε μέσο του Μιλγουόκι, όπου ανέφερε τη μέρα που ο Νίκος Παππάς τον νίκησε σε μονό με 33-0!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης δήλωσε: " Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Ήταν ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς. Ήμουν 15 και ήταν 19… Μου είπε μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, ότι "αν παίξουμε μονό βάζω στοίχημα ότι δεν θα σκοράρεις". Του έλεγα, ότι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω.

Τελικά με νίκησε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε μονό. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική ομάδα φροντίζει να μου το θυμίζει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια και όποτε έκανε μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι μπορεί πλέον να τα καταφέρνω, αλλά κάποτε με διέλυσε".

Δείτε το όμορφο VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ