NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εμεινε χαμηλά, αλλά έπιασε επίδοση... Καρίμ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εμεινε χαμηλά, αλλά έπιασε επίδοση... Καρίμ
(AP PHOTO/MORRY GASH)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε στον τρίτο Τελικό της Ανατολής τους λιγότερους πόντους στη φετινή postseason, αλλά ακόμα και σε αυτή τη βραδιά, κατάφερε να "γράψει" μία επίδοση που είχε να εμφανιστεί στο Μιλγουόκι από την εποχή του Καρίμ Αμπντούλ Tζαμπάρ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν στη 2η παράταση από τους Τορόντο Ράπτορς ( 118-112 ), με τη σειρά των Τελικών της Ανατολής να είναι πλέον στο 2-1 για τα "Ελάφια". Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του όσο θα ήθελε, με τους 12 πόντους που σημείωσε (5/16 σουτ, 0/3 τρίποντα) να είναι η χειρότερη του επίδοση στην φετινή postseason.

Ακόμα και σε αυτό το βράδυ, όμως, ο Αντετοκούνμπο έδωσε λύσεις στους Μπακς. Πιο συγκεκριμένα, η στατιστική του έγραψε 23 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4 τάπες -όπως και 8 λάθη-, με τα 23 "σκουπίδια" να είναι τα περισσότερα για παίκτη των Μπακς σε παιχνίδι playoffs από το 1974 όταν ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ είχε πετύχει ανάλογη απόδοση .

Παράλληλα, πρόκειται για τα περισσότερα ριμπάουντ που κατεβάζει παίκτης σε εκτός έδρας αναμέτρηση Τελικών Ανατολής από τον Έλβιν Χέις το 1979.

(AP Photo/Morry Gash)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ