NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε κάτι που είχε να συμβεί 53 χρόνια στο ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε κάτι που είχε να συμβεί 53 χρόνια στο ΝΒΑ!
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα ένα "παράσημο" στο ενεργητικό του, αφού κόντρα στους Ρόκετς έκανε κάτι που είχε να συμβεί στο ΝΒΑ από το μακρινό 1966 και τον σπουδαίο Όσκαρ Ρόμπερτσον.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να χαράζει τον δικό του δρόμο στο ΝΒΑ και αυτό έκανε και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Χιούστον, όπου οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 117-111 επί των Ρόκετς.

Ο Γιάννης ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους με 9/12 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 6/11 βολές, 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο, με το τελευταίο να έρχεται σε βάρος του Τζέιμς Χάρντεν. Παράλληλα όμως, με αυτό το triple-double κατάφερε να μπει στην ίδια πρόταση με τον σπουδαίο Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Ο σταρ των Μπακς λοιπόν έγινε ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ έπειτα από τον Ρόμπερτσον ο οποίος σημείωσε 30αρα και triple-double στον πρώτο αγώνα της σεζόν!

Για την ιστορία, ο Ρόμπερτσον είχε σημειώσει αυτή την αξιομνημόνευτη επίδοση στην πρεμιέρα της σεζόν 1966/67 ως παίκτης των Σινσινάτι Ρόγιαλς (που πλέον έχουν μετονομαστεί σε Σακραμέντο Κινγκς). Συγκεκριμένα, ήταν 15 Οκτωβρίου 1966, με τον "Big O" να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 103-99 επί των Πίστονς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 37 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Θυμηθείτε στο VIDEO που παρατίθεται τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη από τον αγώνα με τους Ρόκετς:

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ