NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είμαστε πεινασμένοι"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είμαστε πεινασμένοι"
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκθείασε τους συμπαίκτες του μετά την χειρότερη βραδιά του στη σειρά με τους Πίστονς (VIDEO).

Οι Μπακς μπορούν και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο . Αυτό τουλάχιστον έγινε στο Ντιτρόιτ, όπου τα "ελάφια" έπαιξαν τρομερό μπάσκετ όσο ο "Greek Freak" καθόταν στον πάγκο και νίκησαν δια περιπάτου τους Πίστονς 119-103 , κάνοντας το 3-0 στην σειρά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο 24χρονος φόργουορντ εκθείασε τους συμπαίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης...

" Τα παιδιά ήταν απίστευτα, ειδικά μετά το 4ο φάουλ που χρεώθηκα. Ο Κρις έκανε σπουδαία δουλειά στην καθοδήγηση της ομάδας και στη δημιουργία. Είναι ωραίο να βλέπω την ομάδα να τα πηγαίνει μια χαρά και χωρίς εμένα. Θα υπάρξουν βραδιές σαν αυτήν και είναι πολύ καλό να βλέπω την ομάδα να κερδίζει αγώνες εκτός έδρας χωρίς να βρίσκομαι εγώ στην καλύτερη βραδιά μου. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας", δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

" Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση μετά τον τέταρτο αγώνα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που προσπαθούμε να σκεφτόμαστε. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, πεινασμένοι και να κερδίσουμε το τέταρτο ματς. Σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Μπορεί να ήμασταν το Νο. 1 στην κανονική περίοδο, αλλά είμαστε πεινασμένοι. Θα είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίσουμε την πρώτη σειρά playoffs. Δεν έχω κερδίσει ποτέ μία σειρά. Θέλουμε όμως να συνεχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες", υπογράμμισε ο "Greek Freak".

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ τόνισε ότι το παιχνίδι χωρίς τον Γιάννη στο παρκέ είναι κάτι που δουλεύει όλη την χρονιά η ομάδα του. " Παίζουμε ομαδικά και παίρνουμε ό,τι μας δίνει ο αντίπαλος. Δεν υπάρχει μόνο ο Γιάννης, όσο σπουδαίος και απίστευτος παίκτης κι αν είναι. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και ο Γιάννης γνωρίζει πότε να κάνει πίσω και να τους αφήσει να πάρουν πάνω τους το φορτίο", σχολίασε ο προπονητής των Μπακς.


Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ