NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είμαι ενθουσιασμένος, ελπίζω να παίξω κόντρα στον Κώστα"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors Saturday, Jan. 5, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως ελπίζει ότι στον αγώνα με τους Μάβερικς (21/1) θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον αδελφό του, Κώστα, τον οποίο κάλεσε το Ντάλας από την G-League.

Η απόφαση των Μάβερικς να καλέσουν τον Κώστα Αντετοκούνμπο από τους Λέτζεντς ενόψει του αγώνα με τους Μπακς (21/1) έχει ενθουσιάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ξέρει ότι υπάρχει πιθανότητα να μοιραστεί το παρκέ του γηπέδου ως αντίπαλος με τον μικρότερο αδελφό του!

Μιλώντας λοιπόν στα ΜΜΕ μετά τη νίκη επί των Μάτζικ ( 118-108 ) κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε ποια είναι τα συναισθήματά του ενόψει αυτής της πιθανότητας, με τον Γιάννη να μην κρύβει την χαρά του, δηλώνοντας: " Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ο μικρότερος αδελφός μου. Θα βρίσκεται στο Μιλγουόκι και θα δει τη μαμά μας έπειτα από καιρό. Νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για αυτόν για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Ελπίζω κατά την διάρκεια του αγώνα να παίξω μερικά λεπτά εναντίον του".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη, με την αναφορά στον Κώστα να γίνεται έπειτα από 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα:

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ