NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Αυτή τη φορά δεν θα κλάψω"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Αυτή τη φορά δεν θα κλάψω"
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP PHOTO BY CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη για πλάκα μετά την παραλαβή του βραβείου του "Αθλητή της χρονιάς" στα βραβεία του ESPN, λέγοντας ότι αυτή τη φορά δεν θα έβαζε τα κλάματα όπως όταν πήρε το βραβείο του MVP της σεζόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα ένα σπουδαίο παράσημο στην καριέρα του, αφού αναδείχθηκε "Αθλητής της χρονιάς" στα βραβεία του ESPN, στην κορύφωση μίας σπουδαίας σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, κατά την διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε πριν μερικές εβδομάδες MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Ο σταρ των Μπακς ήταν εμφανώς χαρούμενος όταν παρέλαβε το σχετικό βραβείο, αλλά και πιο άνετος, έχοντας όρεξη για πλάκα, κάτι που φάνηκε από την πρώτη του ατάκα, όταν δήλωσε ότι δεν θα βάλει τα κλάματα όπως όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP, συγκλονίζοντας τότε τον κόσμο.

Αναλυτικά ο Γιάννης είπε:

"Αυτός ο λόγος δεν θα είναι σαν αυτός που έβγαλα όταν πήρα το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κερδίσω ένα τέτοιο βραβείο. Αυτό δείχνει πως όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στα όνειρά σου κάτι σαν αυτό μπορεί να συμβεί.

Καταρχάς ευχαριστώ τον Θεό, πάντα θέλω να το κάνω αυτό επειδή με ευλόγησε με αυτό το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε στην θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ, κάνοντας αυτό που αγαπάω, εκπληρώνοντας το όνειρό μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους αδελφούς μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου. Σας ευχαριστώ που με προσέχατε όλη την σεζόν και μου αντέξατε. Σας αγαπάω μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ: Τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι, η χώρα μου, οι φαν μου, σας αγαπάω μέχρι θανάτου. Ελπίζω αν συνεχίσω να δουλεύω τόσο σκληρά θα έρθουν κι άλλα βραβεία".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ