NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ασύλληπτο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls Monday, Jan. 20, 2020, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls Monday, Jan. 20, 2020, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) EUROKINISSI

Μια επίδοση που δεν είχε συμβεί ποτέ στο ΝΒΑ, μια Λίγκα με ηλικία επτά δεκαετιών, έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βράδυ του Σαββάτου (22/8) στο Game 3 της σειράς ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ορλάντο Μάτζικ (VIDEO).

Η εμφάνισή του στο Game 3 της σειράς με τους Μάτζικ, ήταν συγκλονιστική. Οδοστρωτήρας κανονικός, ηγέτης, άψογος σε άμυνα κι επίθεση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ξανά τους Μπακς στις πλάτες του και τους οδήγησε σε μια πολύ εύκολη νίκη για το 2-1, που δεν λέει φυσικά τίποτα μπροστά στη μεγάλη εικόνα που έχει εκείνος στο μυαλό του και είναι το τρόπαιο του πρωταθλητή.

O Greek Freak τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους από 10/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 9/12 βολές, είχε 11 ριμπάουντ, επτά ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ και όλα αυτά σε κάτι λιγότερο από 31 λεπτά συμμετοχής με αποτέλεσμα να γίνει ο 4ος στην ιστορία των playoffs με μέσους όρους +30 πόντων, +15 ριμπάουντ και +5 ασίστ μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια μιας σειράς. Πριν από εκείνον το είχαν καταφέρει ο Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν το 1967, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ το 1977 κι ο Κέβιν Γκαρνέτ το 2003.

Στο τρίτο παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, πάντως, ο Αντετοκούνμπο έκανε κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία της Λίγκας, μιας Λίγκας με ηλικία επτά δεκαετιών και χιλιάδων αναμετρήσεων σε postseasons. Έγινε ο πρώτος στην ιστορία των playoffs με τουλάχιστον 35 πόντους, τουλάχιστον 10 ριμπάουντ και ποσοστό ευστοχίας άνω του 85% σε έναν αγώνα! Το κατάφερε απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, ακόμη κι έτσι όμως πρόκειται για μια επίδοση που δεν είχαμε δει ποτέ στο ΝΒΑ, οπότε σίγουρα προκαλεί θαυμασμό.

Δείτε εδώ τα πεπραγμένα του στο Game 3

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ