ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο από άλλο πλανήτη, κέρδισε με 40αρα τους Καβς!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34), from Greece, goes up to shoot against Cleveland Cavaliers' Cedi Osman (16), from Turkey, during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 14, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
AP Photo/Ron Schwane AP PHOTO/RON SCHWANE

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ισοφαρίζει το ρεκόρ καριέρας του με 44 πόντους οι Μπακς επιβλήθηκαν με 114-102 των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε στους Καβαλίερς για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του, κερδίζοντας ουσιαστικά μόνος του το Κλίβελαντ εκτός έδρας με 114-102!

Ο "Greek Freak" δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του, οδηγώντας εκ του ασφαλούς το Μιλγουόκι, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 44 πόντους (ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του), με 14/19 δίποντα, 16/21 βολές, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κοψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Για τους Καβαλίερς, ο Τζόρνταν Κλάρκσον είχε 23 πόντους, ο Ρόντνεϊ Χουντ 19 πόντους και ο Λάρι Νανς 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΜΠΑΚΣ

Το Μιλγουόκι και ο Γιάννης έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, με τον "Greek Freak" να καρφώνει θεαματικά στην 1η επίθεση των Μπακς στον δρόμο για το εντυπωσιακό 13-2 στο πρώτο 4λεπτο του αγώνα. Οι Μπακς είχαν ήδη τον έλεγχο του αγώνα και δεν θα τον έχαναν μέχρι το τέλος, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 27-16 και την δεύτερη με 61-47.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο στην τρίτη περίοδο, παίζοντας... όσο χρειαζόταν για να έχουν το προβάδισμα. Βασικά, όλοι οι υπόλοιποι έπαιζαν όσο χρειαζόταν, βλέποντας τον Γιάννη να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση και να κρατάει τους Μπακς σε απόσταση ασφαλείας από τους Καβς μέχρι το τέλος του αγώνα, οδηγώντας τελικά το Μιλγουόκι στη νίκη με 114-102.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Γιάννης Αντετοκούνμπο από άλλο πλανήτη, κέρδισε με 40αρα τους Καβς!


AP Photo/Ron Schwane

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ