NBA

Γι αυτό αποχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τη συνέντευξη Τύπου

Γι αυτό αποχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τη συνέντευξη Τύπου
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ένα άρθρο του ESPN εικάζεται ότι ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη συνέντευξη Τύπου του 6ου ανατολικού τελικού.

Η αιφνίδια αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη συνέντευξη Τύπου του 6ου ανατολικού τελικού έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι συνέβη. Εν τέλει, όπως όλα δείχνουν, για όλα έφταιγε ένα άρθρο του ESPN, το κακό timing της ανάρτησης του και η δημοσιογράφος που έκανε την τελευταία ερώτηση στον Έλληνα φόργουορντ...

Αμέσως μετά την ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς το ESPN δημοσίευσε (ως κεντρικό θέμα στην σελίδα του) ένα κείμενο της Μαλίκα Άντριους, το οποίο ανέφερε ότι σύμφωνα με πηγή της ρεπόρτερ, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι θα επηρεάζονταν σημαντικά από την έκβαση της συγκεκριμένης σειράς.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι η Άντριους ήταν και αυτή που έθεσε την τελευταία ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου (άσχετη με το θέμα που είχε δημοσιεύσει λίγη ώρα νωρίτερα το ESPN) μπορεί να ότι ήταν ο λόγος που ο σούπερ σταρ των Μπακς αποφάσισε να φύγει από την αίθουσα και να μην απαντήσει στην ερώτηση.

" Με την σεζόν των Μπακς να ολοκληρώνεται απότομα, δύο νίκες από τους Τελικούς του ΝΒΑ, μία πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο λέει στο ESPN ότι μία πορεία στους Τελικούς του 2020 θα μπορούσε να προκαθορίσει το αν ο Γιάννης θα υπογράψει στο Μιλγουόκι μακροπρόθεσμα", έγραψε στο Twitter η Αντριους σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το tweet της Μαλίκα Αντριους:


Photo credits: AP Photo/Morry Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ