NBA

Φουρνιέ κατά δημοσιογράφων: "Ακούτε έξω από τις πόρτες για πληροφορίες"

Orlando Magic's Evan Fournier (10) makes his way down the court during an NBA basketball game against the Indiana Pacers Tuesday, Aug. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
Orlando Magic's Evan Fournier (10) makes his way down the court during an NBA basketball game against the Indiana Pacers Tuesday, Aug. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP IMAGES:

Μετά τον Ενές Καντέρ, κι ο Ιβάν Φουρνιέ σχολίασε τα δημοσίευματα αμέσως μετά την ήττα των Μπόστον Σέλτικς από τους Μαϊάμι Χιτ στο Game 2 (101-106), τα οποία ανέφεραν ότι υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια των ηττημένων.

Ιδιαίτερα τεταμένο ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια των Μπόστον Σέλτικς, μετά την δεύτερη ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ στο Game 2 ( 106-101) των τελικών της Ανατολής, με τον Εβάν Φουρνιέ να τα "βάζει" με τους δημοσιογράφους για την διάσταση που έδωσαν στο ζήτημα, παρά το γεγονός ότι παίζει στους Μάτζικ .

Μετά την λήξη του Game 2 υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια, με τον Μάρκους Σμαρτ να ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένους με κάποιους από την υπόλοιπη ομάδα. Οι "Κέλτες" θέλησαν να ρίξουν τους τόνους, υποβαθμίζοντας το γεγονός, με τον Ενές Καντέρ να είναι έξαλλος με τα δημοσιεύματα αλλά να μην είναι ο μόνος.

Ιδιαίτερα επικριτκός με τους δημοσιογράφους ήταν και ο Γάλλος φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ανέφερε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: " Ακούτε έξω από τις πόρτες, για να βγάλτετε καμία πληροφορία".

Photo Credits: AP Images

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ