NBA

Φουρνιέ: "Αηδιαστική η συμπεριφορά των ΜΜΕ στον Γκομπέρ"

Φουρνιέ: "Αηδιαστική η συμπεριφορά των ΜΜΕ στον Γκομπέρ"
AP Photo/John Amis AP PHOTO/JOHN AMIS

Ο Εβάν Φουρνιέ υπερασπίστηκε ξανά τον Ρούντι Γκομπέρ και τα έβαλε με τα ΜΜΕ και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον πρώτο ΝΒΑερ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ρούντι Γκομπερ έχει γίνει το πρόσωπο του κορονοϊού στο ΝΒΑ, αφού ήταν ο πρώτος ΝΒΑερ που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο, με αποτέλεσμα την διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό όμως εκνευριζει τον Εβάν Φουρνιέ.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Μάτζικ υπερασπίστηκε ξανά τον συμπατριώτη του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "L'Equipe", τονίζοντας ότι όλη αυτή η κριτική που του έχει ασκηθεί είναι άδικη.

"Έχει γίνει το πρόσωπο του ιού στο ΝΒΑ και η συμπεριφορά του κόσμου και των ΜΜΕ ήταν αηδιαστική" τόνισε χαρακτηριστικά ο Φουρνιε , για να συμπληρώσει : "Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν τα ονόματα. Είναι σαν να κοιτάζει κάποιος από το παράθυρο. Πολλοί το αντιμετώπισαν σαν την free agency.

Είναι αβάσταχτο. Μπορείς να πεις ότι ένας άνθρωπος είναι άρρωστος χωρίς να τον κατονομάσεις. Υπάρχουν περιπτώσεις στους Σίξερς και τους Λέικερς αλλά δεν ξέρουμε ποιοι αρρώστησαν. Γιατί τον στιγμάτισαν;"

Στην συνέχεια μάλιστα ο Φουρνιέ έγινε ακόμα πιο επιθετικός, κάνοντας λόγο για ξενοφοβία: " Είναι το κλασικό πράγμα που θα κάνουν όλοι, κατηγορώντας τον ξένο. Είναι Ευρωπαίος, οπότε έφερε τον ιό; Δεν το ξέρουμε. Ποιος λέει ότι δεν ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ αυτός που τον κόλλησε; Δεν είνια υγιές το περιβάλλον και αυτά που λέει ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βοηθούν. Όλοι μιλάνε για το αστειο που έκανε ο Γκομπέρ με το μικρόφωνο, αλλά είναι εύκολο όλοι να δείχνουν με το δάκτυλο μετά. Θα μπορούσα να κάνω εδώ το ίδιο αστείο"

AP Photo/John Amis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ