NBA

Φόβοι ότι θα ακυρωθούν οι αγώνες Νετς - Λέικερς στην Κίνα

Φόβοι ότι θα ακυρωθούν οι αγώνες Νετς - Λέικερς στην Κίνα
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Με τους Νετς και τους Λέικερς να ετοιμάζονται για το πρώτο από τα δύο φιλικά τους στην Κίνα, στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι υπάρχει φόβος πως τα παιχνίδια θα ακυρωθούν από την κινεζική κυβέρνηση!

Χαμός... Αυτή η λέξη μπορεί ενδεχομένως σε έναν βαθμό να περιγράψει τις σχέσεις του ΝΒΑ με την Κίνα μετά το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ υπέρ του Χονγκ Κονγκ, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς, αλλά... μόνο προς το χειρότερο.

Μία ημέρα λοιπόν μετά την ανακοίνωση του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού της Κίνας, CCTV, ότι δεν θα μεταδώσει τους αγώνες της preseason του ΝΒΑ στην Κίνα, υπάρχουν τώρα αμερικανικά δίκτυα που αναφέρουν πως υπάρχει φόβος ότι η κινεζική κυβέρνηση θα ματαιώσει τους δύο αγώνες ανάμεσα στους Νετς και τους Λέικερς που έχουν προγραμματιστεί στην χώρα.

Οι δύο αγώνες είναι προγραμματισμένοι για την Πέμπτη (10/10) και το Σάββατο (12/10) στην Σανγκάη και την Σενζέν. Ήδη ωστόσο στην Σανγκάη έχουν κατέβει οι αφίσες που διαφήμιζαν τον αγώνα, καθώς και το σήμα του ΝΒΑ από τα μέρη που υπήρχε! Μάλιστα, έχουν ήδη ακυρωθεί και οι επισκέψεις που είχαν προγραμματίσει οι Νετς και οι Λέικερς σε σχολεία, ενώ μία ανοιχτή προπόνηση των Λέικερς μετατράπηκε σε... κλειστή την τελευταία στιγμή.

Τα πράγματα δείχνουν να γίνονται πλέον όλο και χειρότερα, με το ΝΒΑ να ελπίζει ότι η επίσκεψη του Κομισάριου της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, θα βοηθήσει ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ