NBA

Φοίνιξ Σανς: Ελπίζουν σε... σκριν από τους Μιλγουόκι Μπακς

Phoenix Suns center Deandre Ayton (22) is congratulated by guard Devin Booker (1) after making a three-point basket against the Washington Wizards in the second half of an NBA basketball game in Lake Buena Vista, Fla., Friday, July 31, 2020. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Phoenix Suns center Deandre Ayton (22) is congratulated by guard Devin Booker (1) after making a three-point basket against the Washington Wizards in the second half of an NBA basketball game in Lake Buena Vista, Fla., Friday, July 31, 2020. (Kim Klement/Pool Photo via AP) AP

Οι Φοίνιξ Σανς πήγαν κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, διεκδικώντας μία θέση στα NBA Playoffs. Για να τα καταφέρουν χρειάζονται τη βοήθεια των Μιλγουόκι Μπακς, στους οποίους αποτάθηκαν μέσω των social media.

Πριν από την έναρξη των αγώνων στη "φούσκα" της Disney World, οι Φοίνιξ Σανς ήξεραν ότι χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να καταφέρουν να βρεθούν στα NBA Playoffs. Η παρουσία τους άλλωστε στο Ορλάντο προέκυψε λόγω των μαθηματικών ελπίδων που είχαν για να βρεθούν στην οκτάδα της Δύσης. Κι ο Ντέβιν Μπούκερ με την παρέα του έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο προκειμένου να αυξηθούν (κατακόρυφα) οι πιθανότητες πρόκρισης στην post season, σε τέτοιο βαθμό που όλα θα κριθούν στην αυλαία της regular season.

Οι Ήλιοι είναι αήττητοι (7/7) μετά την επανέναρξη της σεζόν και για να φτάσουν στο σημείο να διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο των NBA Playoffs μέσω του play-in αγώνα, θα πρέπει αφενός να κερδίσουν τους Ντάλας Μάβερικς, αφετέρου να ηττηθεί είτε το Πόρτλαντ, είτε το Μέμφις -ή κι οι δυο μαζί.

Γι αυτό το τελευταίο χρειάζονται βέβαια τη βοήθεια... τρίτων, εν προκειμένω των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι κοντράρονται με τις "Αρκούδες' στην αυλαία της regular season. Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βέβαια, που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την κουτουλιά που έριξε στον Μόριτζ Βάγκνερ.

Όπως και να έχει, στο Φοίνιξ δεν χάνουν την πίστη και το χιούμορ τους, ζητώντας από τα Ελάφια να ξεκουραστούν όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να είναι γεμάτοι ενέργεια για το παιχνίδι με το Μέμφις.

" Σας παρακαλούμε, ξεκουραστείτε καλά απόψε (σ.σ.: χθες το βράδυ). Σας χρειαζόμαστε στην καλύτερη κατάσταση για το αυριανό σας παιχνίδι" έγραψαν με εμφανή δόση χιούμορ στα social media οι Φοίνιξ Σανς, ως απάντηση σε social post που έκαναν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ