NBA

Φοίνιξ Σανς: Ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ούμπρε

Φοίνιξ Σανς: Ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ούμπρε
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησαν οι Σανς, οι οποίοι ανανέωσαν το συμβόλαιο του Κέλι Ούμπρε για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Κέλι Ούμπρε θα είναι κάτοικος Φοίνιξ για δύο ακόμα χρόνια. Όπως αποκάλυψε το ESPN, οι Σανς και ο Ούμπρε έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα δύο επόμενα χρόνια, έναντι 30 εκατ. δολαρίων.

Ο Ούμπρε ήταν restricted free agent, κάτι που σημαίνει ότι το Φοίνιξ είχε το δικαίωμα να τον διατηρήσει στις τάξεις του αν αποφάσιζε να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά δεχόταν ο 23χρονος φόργουορντ. Οι Σανς ωστόσο δεν ήθελαν να ρισκάρουν, φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του.

Την σεζόν 2018/19 ο Ούμπρε ήταν αρχικά μέλος των Γουίζαρντς, πριν παραχωρηθεί με ανταλλαγή στο Φοίνιξ τον Δεκέμβριο του 2018 μαζί με τον Όστιν Ρίβερς για χάρη του Τρέβορ Αρίζα, έστω και με την... δεύτερη προσπάθεια, αφού το αρχικό πλάνο ήταν να παραχωρηθεί με ανταλλαγή στους Γκρίζλις μέσω τριπλής ανταλλαγής, η οποία χάλασε επειδή οι Σανς νόμιζαν ότι έπαιρναν από τους Γκρίζλις τον Ντίλον Μπρουκς και το Μέμφις πίστευε ότι έστελνε στο Φοίνιξ τον ΜαρΣόν Μπρουκς!

Όπως και να έχει, τελικά όλα δούλεψαν μία χαρά για τον Ούμπρε, ο οποίος στους 40 αγώνες που φόρεσε την φανέλα των Σανς είχε 16.9 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, με αυτές τις επιδόσεις να του χαρίζουν ένα νέο συμβόλαιο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ