NBA

Φίλος του ΝΒΑ τρόλαρε τον Νοβίτζκι και ο Γερμανός απάντησε με χιούμορ!

Dallas Mavericks forward Dirk Nowitzki (41) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 18, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ένας φίλος του ΝΒΑ απάντησε σε ένα παραπονεμένο post του Ντιρκ Νοβίτζκι κάνοντας πλάκα για την ηλικία του, με τον Γερμανό να το δέχεται με έναν ακομπλεξάριστο τρόπο!

Ο Ντιρκ Νοβίτζκι έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστος είναι. Στα 41 του χρόνια και μην έχοντας να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, δεν έχει πρόβλημα να δεχθεί όταν του κάνουν πλάκα, με αποτέλεσμα τρομερούς διαλόγους!

Ένας από αυτούς τους διαλόγους έγινε με έναν follower του στο twitter, ο οποίος τρόλαρε τον Γερμανό φόργουορντ με αφορμή ένα post του Γερμανού, με αποτέλεσμα να γίνει viral!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νοβίτζκι έγραψε το εξής: " Όχι πως με ενοχλεί πλέον επειδή το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά είναι σωστό να βλέπω γονείς να με δείχνουν να λένε στα παιδιά τους 'κοιτάξτε πόσο ψηλός είναι'; Μπορώ και εγώ δηλαδή να τρέχω και να δείχνω κόσμο λέγοντας πόσο μικρόσωμοι είναι;"

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σχόλιο, ένας χρήστης του twitter απάντησε στον Γερμανό: " Δεν μπορείς να τρέξεις αδελφέ", με το σχόλιο να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο σταρ των Μαβς είναι πλέον 41 χρονών!

Η απάντηση ωστόσο του Νοβίτζκι έδειξε πάλι ότι είναι ένας... διαφορετικός άνθρωπος από τους άλλου: " Χαχα. Σωστό. Εννοούσα να περπατάω".

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο:

Φίλος του ΝΒΑ τρόλαρε τον Νοβίτζκι και ο Γερμανός απάντησε με χιούμορ!

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ