Φίλαθλος των Ράπτορς άρχισε καμπάνια για φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ντουράντ

Ένας Καναδός φίλαθλος θέλησε να απολογηθεί για τις επιδοκιμασίες μετά τον τραυματισμό του Ντουράντ και άρχισε να μαζεύει χρήματα για φιλανθρωπικό ίδρυμα του σούπερ σταρ των Γουόριορς.

Η κίνηση των Καναδών φιλάθλων να επιδοκιμάσουν τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ κατά την διάρκεια του πέμπτου τελικού, προκάλεσε την κατακραυγή όλων στο ΝΒΑ. Ένας φίλαθλος των Ράπτορς, λοιπόν, θέλησε να αποκαταστήσει το όνομα των Καναδών και άρχισε καμπάνια στο gofundme.com, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό ίδρυμα του Κέβιν Ντουράντ!

Ο Χάμζα Μουάν, ο άνθρωπος που ξεκίνησε την συγκεκριμένη καμπάνια, έγραψε: "Για λογαριασμό των αληθινών φιλάθλων των Ράπτορς: θέλουμε να πούμε συγνώμη. Ζητούμε συγνώμη επειδή κάποιοι φίλαθλοι των Ράπτορς στην Scotiabank Arena και στο Jurassic Park, αλλά και σε κάποια μπαρ και εστιατόρια που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, έδειξαν μία άσχημη πλευρά τους επειδή επιδοκίμασαν τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι σωστό. Δεν είναι αυτό που περιμένω από τους συμπατριώτες μου Καναδούς".

Ο φίλαθλος των Ράπτορς έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει 25.000 δολάρια για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Κέβιν Ντουράντ και μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες έχει μαζέψει πάνω από 5.300.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.