NBA

Φίλαθλος των Ράπτορς άρχισε καμπάνια για φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ντουράντ

Φίλαθλος των Ράπτορς άρχισε καμπάνια για φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ντουράντ

Ένας Καναδός φίλαθλος θέλησε να απολογηθεί για τις επιδοκιμασίες μετά τον τραυματισμό του Ντουράντ και άρχισε να μαζεύει χρήματα για φιλανθρωπικό ίδρυμα του σούπερ σταρ των Γουόριορς.

Η κίνηση των Καναδών φιλάθλων να επιδοκιμάσουν τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ κατά την διάρκεια του πέμπτου τελικού , προκάλεσε την κατακραυγή όλων στο ΝΒΑ. Ένας φίλαθλος των Ράπτορς, λοιπόν, θέλησε να αποκαταστήσει το όνομα των Καναδών και άρχισε καμπάνια στο gofundme.com , με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό ίδρυμα του Κέβιν Ντουράντ!

Ο Χάμζα Μουάν, ο άνθρωπος που ξεκίνησε την συγκεκριμένη καμπάνια, έγραψε: " Για λογαριασμό των αληθινών φιλάθλων των Ράπτορς: θέλουμε να πούμε συγνώμη. Ζητούμε συγνώμη επειδή κάποιοι φίλαθλοι των Ράπτορς στην Scotiabank Arena και στο Jurassic Park, αλλά και σε κάποια μπαρ και εστιατόρια που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, έδειξαν μία άσχημη πλευρά τους επειδή επιδοκίμασαν τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι σωστό. Δεν είναι αυτό που περιμένω από τους συμπατριώτες μου Καναδούς".

Ο φίλαθλος των Ράπτορς έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει 25.000 δολάρια για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Κέβιν Ντουράντ και μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες έχει μαζέψει πάνω από 5.300.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ